Garantie, ruilen & retourneren

Garantie

Alle producten die bij het Brandblussercentrum kunnen worden gekocht hebben de normale fabrieks- of leveranciersgarantie. Niet het Brandblussercentrum biedt deze garantie, maar de fabrikant of leverancier van het betreffende produkt. Als u van mening bent dat uw produkt defect is en u aanspraak kunt maken op garantie, neem dan altijd eerst contact op met één van onze medewerkers:

Het Brandblussercentrum
Dr de Blecourtstraat 47, 6541 DD Nijmegen
Tel: 31(0) 24 3731201, Fax: 31(0) 24 3731787
info@brandblussercentrum.nl

Om gebruik te maken van de garantie moet altijd de originele factuur overlegt kunnen worden die bij de bestelling wordt meegeleverd of wordt afgegeven. Stuur of neem de originele bon dus altijd mee en houdt zelf een kopie!

Als de klacht gegrond is komen de verzendkosten voor rekening van het Brandblussercentrum. Dit geldt niet voor eventuele transportkosten bij het persoonlijk terugbrengen van het produkt naar het Brandblussercentrum. Het Brandblussercentrum ism de fabrikant bepaalt of de klacht in aanmerking komt voor garantie en bepaalt of het produkt vervangen of gerepareerd wordt. Alle (volg)kosten die zouden kunnen ontstaan door toedoen van het defecte produkt komen niet in aanmerking voor vergoeding(en).

Goederen die niet of onvoldoende zijn gefrankeerd worden niet aangenomen. Ook pakketten die verstuurd worden met verzendkosten voor de ontvanger worden gewijgerd. Deze pakketten worden vervolgens bij de transporteur opgeslagen.

Ruilen & retourneren

U heeft bij het Brandblussercentrum een produkt gekocht dat u wilt ruilen. Dat kan uiteraard! U kunt gedurende de wettelijke termijn van 7 dagen na aankoop het produkt ruilen of retourneren. Na deze 7 dagen kunt u het produkt niet meer ruilen of retourneren, dan is de koopovereenkomst een feit. In dat geval kunt u wel aanspraak maken op de garantiebepalingen die hierboven zijn beschreven.

Als u niet tevreden bent over het produkt dan vragen wij u eerst contact met ons op te nemen en ons aan te geven dat u het produkt wilt ruilen of retourneren. Hierna kunt u het produkt binnen 7 dagen na de aankoopdatum naar ons toe sturen of u kunt het produkt persoonlijk bij het Brandblussercentrum terugbrengen. Eventuele kosten voor verzending of transport zijn voor u zelf. Wij halen in principe geen produkten bij u op. Bij ruilen of retourneren verwachten wij het produkt onbeschadigd en in de originele verpakking terug.

Uitzonderingen!
Sommige produkten kunnen na aankoop niet meer worden geruild of geretourneerd worden. Het betreft hier produkten die op korte termijn verbruikt kunnen worden, zoals: batterijen, accu’s, kabel per meter, etc.