Afhalen & bezorgen

Afhalen

In principe kunt u uw bestelling van maandag t/m vrijdag afhalen bij het Brandblussercentrum in Nijmegen. Eventueel kunnen wij u ook van dienst zijn op zaterdag. Afhalen het liefst op afspraak. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen nemen wij hiervoor contact met u op. Uw bestelling kunt u afhalen op het volgende adres:

Het Brandblussercentrum
Dr de Blecourtstraat 47, 6541 DD Nijmegen
Tel: 31(0) 24 3731201, Fax: 31(0) 24 3731787
info@brandblussercentrum.nl

Verzenden

Bijna alle bestellingen worden binnen 72 uur geleverd, indien zij op voorraad zijn, afhankelijk van het moment van bestellen en de wijze waarop er wordt betaald. Het onderstaande schema maakt duidelijk wanneer u de bestelling kunt verwachten.

  • Bestellingen: vrijdag na 14.00u. t/m maandag voor 14.00u.
  • Bestellingen die vrijdag na 14.00u. t/m zondag worden geplaatst worden op maandag verpakt en verstuurd via DPD. Normaal gesproken ontvangt u de bestelling dus op dinsdag, afhankelijk van de wijze van betalen.
  • Bestellingen: maandag na 14.00u. t/m vrijdag voor 14.00u.
  • Bestellingen die maandag na 14.00u. t/m vrijdag voor 14.00u. worden geplaatst, worden dezelfde dag verpakt en via DPD verstuurd. Deze bestellingen worden dus de volgende dag geleverd, eea afhankelijk van de wijze en snelheid van betalen!
  • Bestellingen op en rond nationale feestdagen: Bestellingen die worden geplaatst op of rond nationale feestdagen kunnen vertraging oplopen ivm de dienstregeling van de pakketdienst.

Het afleveradres is anders dan het factuuradres
Wanneer de bestelling wordt geleverd moet er iemand aanwezig zijn om het pakketje in ontvangst te nemen, eventueel te betalen en te tekenen. Soms komt dat niet goed uit. Om dit op te vangen kun je het pakketje op een ander adres laten bezorgen dan op het woon/kantooradres. In de betaalprocedure kun je aangeven waar het pakketje moet worden afgeleverd. Dan zorgen wij daarvoor.