Alle voordelen op een rij

Alle voordelen op een rij

Scherpe prijzen & hoge kwaliteit
Doordat wij ons assortiment voor een groot deel zelf importeren en scherp kunnen inkopen biedt het Brandblussercentrum u extra scherpe prijzen met behoud van kwaliteit

24 per dag 7 dagen per week
Onze internetwinkel is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, zodat u altijd bij ons terecht kunt voor informatie en bestellingen. Daarnaast is ons kantoor op normale kantoortijden bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8:30u tot 16:30u. Op afspraak zijn wij zelfs op zaterdagen geopend!

Bezorgen & afhalen
Waar u ook bent gevestigd of woont, het Brandblussercentrum verzend uw bestelling naar elk adres in Nederland, maar ook daarbuiten! Daarnaast kunt u ook altijd uw bestelling zelf komen afhalen en betalen. Dan kunt gelijk ook onze uitgebreide showroom bezichtigen en eventueel advies inwinnen bij één van onze medewerkers.

Ruilen & retourneren
De meeste produkten kunt u zonder problemen ruilen of retourneren! Hiervoor dient u een RMA nummer aan te vragen.

Uitgebreid assortiment & alles onder 1 dak
Het Brandblussercentrum is trots op het enorme assortiment inbraak- en brandbeveiligingsprodukten. Wij durven en kunnen met recht zeggen dat u bij ons alle betrouwbare merken beveiligingsapparatuur onder 1 dak vindt. U kunt dus snel en eenvoudig apparatuur met elkaar vergelijken.

Zelf doen of Laten doen
Het Brandblussercentrum levert apparatuur aan professionals en aan consumenten. U kunt ervoor kiezen om alleen produkten of systemen bij ons in te kopen, maar u kunt produkten en systemen ook door ons laten installeren. U kunt het dus zelf doen of laten doen! In samenwerking met ons moederbedrijf BTG Beveiligingsinstallaties BV bent u verzekerd van een NCP erkend Beveiligingsbedrijf voor inbraakbeveiliging en brandbeveiliging.

Door heel Nederland
Het Brandblussercentrum is werkzaam door heel Nederland! Het Brandblussercentrum verstuurt uw bestelling desgewenst naar elke bestemming in de wereld.

Hoogwaardig advies door ervaren en gekwalificeerd personeel
U heeft deskundig advies nodig? Ons personeel bestaat uitsluitend uit ervaren en deskundige mensen die zelf langdurig hebben gewerkt in de beveiligingsbranche. U spreekt dus niet met slimme verkopers, maar met ervaren installateurs. Hierdoor kunnen wij u altijd deskundig advies geven dat is gebaseerd op kennis en ervaring uit de praktijk.